UR#5 – 030NETWERK X HOLYBLAD INC., SUNNY & QUANZA

030NETWERK X HOLYBLAD INC
Triwish Hanoeman kennen we als de rapper 3wish (sinds 2003 is hij al in de game), maar ook als cultuurprofessional die in 2020 zijn radioshow 030Netwerk startte bij Stranded FM. Het doel van dit programma is om lokale en landelijke artiesten te empoweren. Hij en BossmanBengi, de utca dancehall king die je kent van Holyblad Inc., dat ook lokale artiesten een podium biedt op instagram, organiseren sinds dit jaar Op De Kaart, dé maandelijkse talkshow in Db’s. Samen komen ze de heetste tunes van de scene etaleren!

SUNNY
Sunny komt over uit Rotterdam om een radio setje te doen. Hij is zo iemand die je rustig in de middag kan neerzetten om ‘relatief’ kalme bangers te draaien, maar ook in de late uurtjes kan hij keihard knallen, zoals we bijvoorbeeld zagen tijdens de releaseparty van Bigbobbybitch afgelopen december. Meer hitte! 

QUANZA. Aka het dak eraf. Een oude bekende van ons, hij was in seizoen 2 te gast in de podcast en heeft sindsdien eigenlijk alleen maar stappen vooruit gezet. Het veelbelovende debuutalbum ORCHIDAE dropte in mei 2022. Zijn eigen label en party CULTRA zagen het licht tijdens ADE in datzelfde jaar. Hij draaide bij radioradio en of dat nog niet genoeg was speelde hij voor een uitverkochte Melkweg. Hij komt een zeer energieke set spelen met behulp van zijn geliefde SP. Vuurwerk!

Share this:

Waar vind ik jullie?

Contact info

Programma:
programma@utcast.nl
Algemeen:
info@utcast.nl
Adres:
Utcast Radio
Berlijnplein 520, 3541 CN
Utrecht

Doe mee!

Ook programma maken bij UTCAST RADIO? Stuur ons je idee.
Ik wil hosten!
Webdesign & Development by Magic Bytes

zaterdag 24 FEBRUARI

15:00 - 16:00
Akke en Take
16:00 - 17:00
kanagawa invites
17:00 - 19:00
error 030
19:00 - 21:00
sunny

Praat met ons!