UR #7 – Kliederkwartier met Prik Tattoo, Ghua, Draagvlak & GHUA + Kanagawa Invites: GHUA, Numbfreezer & Silver

UTCAST RADIO Dag 7! Bijna twee maanden zijn we al bezig en we hebben een heel speciale uitzenddag. Het Kliederkwartier & Kanagawa Invites GHUA, Numbfreezer & Silver!

Het kliederkwartier is een spiksplinternieuw initiatief van Steef Offerhaus, tekenaar van onze cover van het tweede seizoen van Utcast, de podcast. We hebben hem gevraagd om mensen mee te nemen en hij stelt ons niet teleur. 

De mannen van @priktattoo komen meeom wat dingen te kladden Ook neemt Steef matties mee die komen performen en draaien. @godhaatme@draagvlak. Zij maken ook shit, of niet. Het wordt een gezellig zooitje ongeregeld. Allerlei soorten gevoel in muziek. Een extra laagje diepgang in het programma, zwoele en minder zwoele shit. Je moet er maar bijzijn en het meemaken.

GHUA kennen wij van Utcast al langer en we zijn groot fan. Hij deed een sessie bij @kanagawa.official, de eerste gasten die al een tweede keer langs komen om mensen plek te geven in onze studio. Hetgeen ze wekelijks doen met hun fortsessies. Maar dat wist je allang, of je ging het nu checken op YouTube. With all that said,  @numbfreezer en  @ssupersilver komen langs. King shyt!

Share this:

Waar vind ik jullie?

Contact info

Programma:
programma@utcast.nl
Algemeen:
info@utcast.nl
Adres:
Utcast Radio
Berlijnplein 520, 3541 CN
Utrecht

Doe mee!

Ook programma maken bij UTCAST RADIO? Stuur ons je idee.
Ik wil hosten!
Webdesign & Development by Magic Bytes

zaterdag 13 april

15:00 - 16:00
DIy podcast w/ munir de vries
16:00 - 17:00
radio kletskoek
17:00 - 18:00
boris

Praat met ons!